Totaal aantal pageviews

zaterdag 15 september 2012

Goed weekend iedereen!!

We gaan er direct eens invliegen e! Smijt de reclame niet zomaar weg!! In het boekje van de Gb/Carrefour staat er een bon -1.50€ bij aankoop van 6 flessen, keuze uit Cola, minute maid en chaudfontaine. Deze had ik eerst nog niet gezien omdat ik geen bierdrinker ben wss ;) maar er zit ook nog een bon in van -5€ bij aankoop van 2 pakken Jupiler 8x50cl. Bij een bak Duvel krijg je dan weer een verzamelglas gratis!(zonder bon) En dan verder bij aankoop van 2 prodcuten van Dove krijg je het tweede product aan -50%! (zonder bon) In het boekje zit er dan nog een bon voor een gratis zakje saus van Campina keuze uit bĂ©arnaise of pepersaus. Vergeet ook zeker je klantenkaart niet af te geven, ze is geld waard ;)

Bij de dag allemaal is het weer een goed excuus om schoenen te gaan kopen! Je krijgt een kaartje met 20% korting bij min 24.99€ bij de Shoe discount.

Bij Brantano geven ze dan weer 12.50€ per paar oude schoenen! Die korting kan je dan gebruiken per aankoopschijf van 50€.OPGELET!! Actie geldig tot vandaag!!

Voila, ik ga nu aan het eten beginnen en jullie mogen de komdende dagen het recept verwachten!! Heerlijk! Toedels! XxX

Geen opmerkingen:

Een reactie posten