Totaal aantal pageviews

zondag 10 maart 2013

Goede middag iedereen!
Het weer begint al weer veel minder te zijn, en er is erger op komst!

Maar gisteren was het een goede dag! Een goeie koop gedaan! Bij Hans Anders is er nu een actie: 3 halen, 1 betalen! Dus heb ik 2 gewone brillen en 1 zonnebril op sterkte aan de prijs van 1 bril!!  Op de site staat tot 15/03 maar aan de telefoon zeiden ze dat het verlengd zou worden.(Maar voor de zekerheid toch maar voor de 15e gaan)

En dan was het gistere eindelijk zo ver! De meesten weten het wel dat ik samen met een vriendin een facebookgroep heb: Wa lig ter vandoage op eu tallure? (iedereen mag lid worden) En gistere zijn we dan voor de eerste keer samen gaan eten. We waren met een kleine groep, maar het waren allemaal zeer aangename personen! Zo zijn we met 7 naar de Colmar getrokken in Oostakker. We hebben veel gelachen en gepraat. Het eten viel wat tegen, dus de volgende ' vergadering' zal ergens anders plaats vinden.

Met Knorr kan je dan weer een pepermolen winnen! Succes!

Nu ga ik nog wat opruimen en proberen strijken, vanmorgen wou men strijkijzer niet mee, dus hoop nu wel! Fijne zondag!

Ps: als je niet weet wat te doen, het is carnaval in Merelbeke! XxX

1 opmerking:

  1. Leuk Pinkytje dat jullie veel plezier hebben gemaakt ondanks het minder goeie eten misschien ben ik er volgende keer ook bij wie weet!!! Groetjes Annie VDM Broucke

    BeantwoordenVerwijderen