Totaal aantal pageviews

zondag 15 maart 2015

Goedemiddag iedereen! 

Vandaag is het hier op zijn zondags, het is de laatste tijd al druk genoeg geweest! Maar dat wil ook zeggen dat ik eindelijk nog eens tijd heb voor mijn blogje <3 

Eerst en vooral wil ik jullie een nieuw receptje meedelen, super simpel maar was wel zeer lekker! 

Opgevulde kip met mosterdpuree

Ik snijd de kip half door maar niet helemaal zodat ze nog aan elkaar hangt. Dan maak ik een mengeling van champignons, boursin cuisin ( knoflook en fijne kruiden) en rozemarijn.  Daarmee vul ik de kip. Om alles mooi bij elkaar te houden wikken ik de kip in een laagje spek. Dit mag met nog een extra takje rozemarijn de oven in, een uurtje op 180°.
Daarna maak ik een gewone puree, maar als laatste voeg ik een twee grote eetlepels mosterd bij ( op 800 gram aardappelen) 
Ondertussen bak ik een sjalotje aan, waar de champignons bij mogen, afgewerkt met wat room. 
Als de oven van zijn neus begint te maken, dresseer ik alles op een bord ( wat nog beter kan ) en kunnen we smullen! Smakelijk.

Ik kreeg een mailtje van Ricola dat we NIET mogen testen, jammer! Iemand die er wel bij is ???

Win een Bumba dekbedovertrek of een Piet Piraat verkleedpak met Lotus

Zoals jullie weten mogen jullie mij altijd aanspreken ( persoonlijk, mail, contactformulier, facebook,....) om iets op mijn blog te posten. Maakt niet uit wat: reclame, oproep, verhaal delen, .....

Bij deze dus een oproep van een lieve mama, die haar zoon wil verrassen met heel veel kaartjes voor zijn eerste communie. (2mei) Wie zou er deze lieve jongen een kaartje willen sturen? Ze mogen nu al verstuurd worden zodat de mama ze nog even opzij kan houden tot de dag zelf en ze zeker op tijd toekomen.  Jarne Vernaillen, Edingsesteenweg 35B 1540 Herne. Hij mag van mij alvast een kaartje verwachten, doen jullie ook mee ??? 

Nu nog wat tijd doorbrengen met mijn liefdevol gezinnetje! Tot Blogs! Xxx 


4 opmerkingen:

 1. lutgart hartemberg16 maart 2015 om 19:49

  Amai, da ziet er lekker uit, ga ik toch ook eens proberen, bedankt meiske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm ziet er lekker uit. En alvast bedankt voor het plaatsen van het zoekertje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan, hopelijk heb je veel kaartjes!

   Verwijderen