Totaal aantal pageviews

zaterdag 1 augustus 2015

Goedemiddag iedereen! 
Hier zijn we terug. Na een welverdiende vakantie vlieg ik er weer volledig in! Hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie gehad, of moet die nog komen..... Wij alvast wel! Wij trokken met ons viertjes naar het warme Turkije. Tussen de 35° en 40° konden we ons best goed verwarmen. Het eten was er zeer lekker en de kindjes hebben de tijd van hun leven gehad, zwembad in, zwembad uit en zo verder  :)  Toch waren er ook enkele minpuntjes waardoor we toch niet terug gaan volgend jaar en ergens anders gaan vertoeven. Al moet ik wel toegeven dat ze hier nog iets kunnen leren van het Turks ziekenhuis! Door een allergie heb ik enkele uren op de spoed vertoefd en daar werd al snel duidelijk hoe professioneel en snel het daar loopt. Als je hier naar spoed moet, kan je maar beter geen plannen meer maken voor de komende 5 uur..... Daar werd ik direct verzorgd en ik was daar lang niet de enige 'patiënt'. Ook het infuus plaatsen werd zeer goed gedaan, je zag er niks van, wat ook hier meestal het geval niet is. Hier hou je er meestal een mooi blauw exemplaar aan over. Voor de rest was het een zeer toffe reis waar ik graag aan terug denk. Het uitzicht was prachtig en die hebben we dan ook gebruikt om een fotoshoot te doen. Ik deel graag enkele foto's met jullie. Maar nu genoeg over de reis, nu is het weer tijd voor werken en Pinky's Blog!!! 

Win een slakommenset met Knorr


Gratis naar de film voor je verjaardag! 


Win een verzorgingspack van Nivea


Over verjaardag gesproken, ik ben binnenkort jarig en kreeg van mijn vriend een iphone. Nu vind ik dit super alleen dat zwart is niet zo mijn ding. Nu vond ik iets geweldig! iBar Terwijl ze je gsm helemaal in orde zetten, kan je een cocktail of iets lekkers fris drinken.  Nu is mijn gsm zoals ik: PINK! 

Omdat zo goed als iedereen tegenwoordig op Facebook zit, deel ik jullie mijn laatste ' vind-ik-leuk'-pagina's. Dit was het dan voor vandaag, geniet van de zon want ze voorspellen prachtige zomerdagen! Tot Blogs! Xxx 

2 opmerkingen: