Totaal aantal pageviews

donderdag 2 november 2017

Hallo iedereen! 

Na een hele drukke periode heb ik eindelijk terug de tijd gevonden om te bloggen πŸ’“


foto van Kristof Vanhoecke.Zoals de meeste weten zijn wij ondertussen getrouwd πŸ‘°
Het was een fantastische dag en daarom wil ik graag enkele personen/diensten in de kijker zetten. 
foto van Kristof Vanhoecke.Eerst en vooral de fantastische feestzaal: De Zevensterre te Laarne ( waar je ook een leuke dansfoto van ons kan zien ) Super lekker eten, zeer vriendelijke mensen, niks op aan te merken. Ik zou het zo opnieuw doen 😏 Daarbij hebben zij ook nog een andere zeer goede zaak te Laarne: Den Eethoek. Lekkere broodjes, uitgebreid ontbijten, soep en zo veel meer! 


foto van Kristof Vanhoecke.foto van Kristof Vanhoecke.Ik was natuurlijk helemaal weg van mijn trouwkleed, waar ik dan ook heel veel complimentjes voor heb gekregen. Deze kocht ik bij Boutique Couture te Sint-Niklaas. Voor elk wat wils en ieder zijn prijsklasse. Je wordt er vriendelijk geholpen en krijgt ruim tijd om alles te passen dat je wil. Ook mijn schoenen kocht ik daar. Ze hebben er alles voor het totaal plaatje. Ook mijn lieve schatjes hun kleedjes hebben we daar gekozen.


De uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes,....kwamen van bij Drukkerij De Canck .


Onze fotograaf van dienst was Bjorn Herremans. Samen met zijn broer (video) hebben ze er iets moois van gemaakt. Zoals je zelf kan zien.....

foto van Kristof Vanhoecke.

Kristof zag er ook tip top in orde uit, zijn kostuum kwam uit Gent bij Carbonella Suits.  Volledig op maat gemaakt, namen en datum in de binnenzijde, ......Natuurlijk heb je geen goed feest zonder een goede DJ. Wesley's Discobar heeft ons laten swingen tot in de vroege uurtjes! Hij heeft ook onze openingsdans in elkaar gemixt.foto van Kristof Vanhoecke.Wat ik zelf niet geregeld heb maar toch zéér tevreden over was, waren de bloemen, zowel mijn bruidsboeket als dat van de kindjes, als de versiering in de kerk. Deze kwamen van bij  Bloemen De Moor te Wetteren. Zij hebben ook de kerk versierd.


**FLITS** πŸŽ₯ Tijdens het feest kon iedereen gebruik maken van onze fotobooth *De Flitspaal* Zo konden de gasten er eentje meenemen als aandenken en eentje in ons gastenboek kleven als herinnering. Er zijn hele mooie, leuke en ook gΓͺnante foto's genomen πŸ˜‹ Onderaan het strookje stond dan een foto van ons die de medewerkers ter plaatste komen nemen en installeren.


Mijn make-up werd gedaan door Sylvie van Care Personal Beauty Wetteren. Naturel en toch mooi, geen kilo's make up en toch een mooi resultaat! 

foto van Ilse Orissa-Iluna.
Onze trouwringen zijn van bij Juwelen Karel Heylens. Ruime keuze en vriendelijk geholpen, want dit kies je niet op 5 minuten.


Voor de decoratie heb ik heel veel op aliexpress gekocht, maar ook veel in de Action gevonden.Onze huwelijkskaars werd gemaakt door Angela Vernooij. En de Happy Tears zakdoekjes door Marianne Hotting


Als laatste kan ik je nog vertellen dat mijn nagels verzorgd werden door Fine Charming Nails. Super mooi gedaan en volledig in thema.


Ik sluit deze blog af, maar ik ben er snel weer! Tot Blogs! Xxx 


foto van Kristof Vanhoecke.

2 opmerkingen:

  1. Was allemaal tot in de puntjes verzorgd
    En was een topdag en een speterende feest πŸ‘πŸ’‹

    BeantwoordenVerwijderen